Според част от потребителите фактурите за електричество са драстично по-високи от

...
Според част от потребителите фактурите за електричество са драстично по-високи от
Коментари Харесай

Огромни сметки за ток ядосаха потребители

Според част от потребителите фактурите за електричество са фрапантно по-високи от тези за същия интервал преди година. Сигнали за това идват от разнообразни точки на страната, които се покриват от другите ЕРП-та. Според хората сметките им са се нараснали с най-малко 50%. Цената на тока обаче не се е променяла от 1-ви юли предходната година и се управлява строго от КЕВР. За това част от потребителите упрекнаха новите си електромери.

Две от електроразпределителните компании обясниха, че няма смяна в ценообразуването, а най-вероятно по-високите сметки идват след по-голяма консумация.

Боян Миланов живее в Самоков. Отоплява къщата си на пелети, топлата вода също идва от там. " За предишния декември сметката ми е 90 или 110 лв., за този декември 480. Разликата е голяма. Нищо не сме променяли в нашето домакинство ", споделя той пред Народоосвободителна въстаническа армия.

Той твърди, че неговата сметка, само че и тези на съседите му напоследък са сензитивно по-големи. " Откакто са заменени нашите електромери с електронните, сметките ни са разнообразни ", отбелязва Боян.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР